Мога ли да променя партньора си?!

Автор: Мария Михова

Случвало ли ви се е да се улавяте как искате да имате магическа сила, която да ви даде възможност да промените вашия партньор в посоката, в която искате? Предполагам, че да – при това повече от веднъж! Особено, ако сте жена. Мъжете някак си мечтаят обикновено за обратното – жената никога да не се променя и да си остане същата като „в началото на връзката“.  

За да промените вашия партньор, ви трябват две много важни неща: да сте готови да промените първо себе си и да се въоръжите с доста търпение в този процес. Един и същи мъж може да се държи по различен начин със жена си, ако тя самата се промени. Това е така, защото партньорите са винаги като скачени съдове и всяка промяна им се отразява. Ако единият се промени, променя се неминуемо и другият.  

Хора се упитват да променят партньора си и гледат синьо колело с цветни гуми

Можете сами да изберете посоката на своята промяна или да попитате някой с опит в промените в себе си, някой минал вече по този път и продължаващ все още по него. Имайте предвид, че всяка промяна иска време – колкото по-голяма промяна искате, толкова повече време и търпение ще ви трябва, за да я превърнете в своето ново аз. Също голяма доза самодисциплина, защото много пъти ще искате да се върнете назад, понеже промяната ви се струва трудна.  
Но, ако наистина искате да промените своя партньор, ще е необходимо да намерите сили да промените първо себе си. Как може да стане това? Като станете такава, какъвто искате да стане вашият партньор. Не може вие да сте нелоялна към него и да очаквате той да стане лоялен, например. Или не може вие да сте постоянно гневна, изнервена и изморена и да очаквате той да скача от радост край вас. По-скоро и той ще стане нелоялен, гневен, изнервен или изморен. Емоциите имат свойството да се предават от човек на човек, особено в една двойка.  
Пробвали ли сте да препрограмирате ума си с цел промяна в поведението си? Този метод наистина помага да станете нов човек повече от всеки друг метод! Като малки, вие сте били програмирани от околната среда и вашите родители и след това всички тези научени през този период неща ви въздействат постоянно на мислите, емоциите и поведението. С препрограмиране на ума можете да отслабнете, да сперете цигарите и алкохола, да задвижите бизнеса си както никога досега, да привлечете отново вашия партньор, да съживите връзката си с него, защото вие влизате в нова реалност, тази на новото ви аз.

Чрез този метод човекът се променя постепенно, но все по-трайно с течение на времето. В един момент новата програма в ума му се затвърждава от ежедневното повторение и става като стара програма, която е като навик, нов и хубав автопилот, с който сте съвсем различен човек от преди. Този метод се базира на квантовата физика и следователно е вече на възраст около сто години. Това не е нещо, което е измислено сега, но набира популярност все повече, защото така можете да станете такива, каквито искате и обикновено вашият партньор също се променя покрай вас.  

Това зависи и от него, разбира се. Ако той изобщо не иска, няма да се промени. Но  много често нашият партньор вижда, че ние сме по-щастливи и бива въвлечен в този хубав процес, и се променя покрай нас. Ние с мъжа ми сме пример за това – преди той беше доста затворен в себе си, не издаваше чувствата и мислите си кой знае колко, а сега е много по-отворен за света и хората. Това стана понеже аз го подтикнах към тази промяна. Самата аз бях доста затворена преди, но се препрограмирах да стана отворена към хората, да осъзнавам моите мисли и чувства, и да ги направлявам. Това е много хубава промяна, от която може да имате нужда и вие!
Мога да ви разкажа как стана тази промяна при нас. Аз съм семеен консултант по професия и ежедневно говоря с жени на тази тема за промяната на партньора чрез препрограмиране на ума на жената. Жените буквално разцъфват от този метод, резултатите са изумителни – имат енергия, следват мечтите си, правят неща, за които не са имали смелост преди, отварят се за живота, дават и получават любов от партньора си.